Fritidsverksamhet för åk 6

Fritidklubb på Tunabergsskolan

Här kommer information om vår nya satsning för årskurs 6 på fritidsklubben.

Vi är glada att ni är så många 6:or som kommer att gå på fritidsklubben.  För att ni få utrymme till att göra roliga saker, träffas och prova på olika saker tillsammans flyttar vi fritidsklubbsverksamheten för er/ ert barn till Tunabergsskolan.

Vår verksamhet kommer att utgå från sal B1 som ligger i samma byggnad som matsalen. Har ni/ert barn aldrig varit på Tunabergsskolan kommer en fritidsledare från fritidsklubben att möta upp hen/dig på gården.

Vi har som tidigare verksamhet mellan 13-18.

Fritidsledare kommer vara på plats i skolan och anträffbara på telefon från klockan 13,00. När ni/ ert barn slutar i skolan kommer man till B1:an (Vilken tid vi har tillgång till B1:an beror på när lektionerna slutar, dock senast klockan 14,30.) Ni/ert barn erbjuds sedan mellanmål.

Varje dag kommer vi ha olika teman, då får ni/ert barn tillsammans med fritidsledaren bestämma vad vi gör för aktiviteter.

På fritidsklubben kan man spel, spela basket på skolgården och läser läxor tillsammans.

Klockan blir 17.00 går ni/ert barn som är kvar på fritidsklubben tillsammans med fritidsledare till Domarringen och avslutar eftermiddagen där.

Det finns möjlighet att några eftermiddagar från klockan 17 att boka tid i vår replokal på Domarringens skola. Mer information kommer.

Torsdagarna kommer vi ha tillgång till Tunabergsskolans idrottssal mellan klockan 16.00-17.00. Skapande verksamhet kommer vi bedriva i bildsalen på Tunabergsskolan.

(Ligger i samma hus som B1)

Telefon till fritidsklubben för årskurs 6 är 018-727 66 10

Fritidsledare på plats är: Daniel, Linda och Moa. (Sedan kommer vi byta så även annan personal från Domarringen kommer jobba på den nya fritidsklubben)

Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar