Fritidsverksamhet för åk 6

Fritidklubb på Tunabergsskolan

Här kommer information om vår nya satsning för årskurs 6 på fritidsklubben.

Vi är glada att ni är så många 6:or som kommer att gå på fritidsklubben.  För att ni få utrymme till att göra roliga saker, träffas och prova på olika saker tillsammans flyttar vi fritidsklubbsverksamheten för er/ ert barn till Tunabergsskolan.

Vår verksamhet kommer att utgå från sal B1 som ligger i samma byggnad som matsalen. Har ni/ert barn aldrig varit på Tunabergsskolan kommer en fritidsledare från fritidsklubben att möta upp hen/dig på gården.

Vi har som tidigare verksamhet mellan 13-18.

Fritidsledare kommer vara på plats i skolan och anträffbara på telefon från klockan 13,00. När ni/ ert barn slutar i skolan kommer man till B1:an (Vilken tid vi har tillgång till B1:an beror på när lektionerna slutar, dock senast klockan 14,30.) Ni/ert barn erbjuds sedan mellanmål.

Varje dag kommer vi ha olika teman, då får ni/ert barn tillsammans med fritidsledaren bestämma vad vi gör för aktiviteter.

På fritidsklubben kan man spel, spela basket på skolgården och läser läxor tillsammans.

Klockan blir 17.00 går ni/ert barn som är kvar på fritidsklubben tillsammans med fritidsledare till Domarringen och avslutar eftermiddagen där.

Det finns möjlighet att några eftermiddagar från klockan 17 att boka tid i vår replokal på Domarringens skola. Mer information kommer.

Torsdagarna kommer vi ha tillgång till Tunabergsskolans idrottssal mellan klockan 16.00-17.00. Skapande verksamhet kommer vi bedriva i bildsalen på Tunabergsskolan.

(Ligger i samma hus som B1)

Telefon till fritidsklubben för årskurs 6 är 018-727 66 10

Fritidsledare på plats är: Daniel, Linda och Moa. (Sedan kommer vi byta så även annan personal från Domarringen kommer jobba på den nya fritidsklubben)

Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar 

Moa Pettersson
Fritidsledare
Uppsala kommun, Kulturförvaltningen
Fritid Uppsala
Besöksadress: Swedenborgsgatan 74, 75334 Uppsala
Telefon: 018-727 66 11
E-post:moa.pettersson@uppsala.se
Webb: fritidsgardar.uppsala.se

29 augusti 2017