Välkommen till Tunabergsskolan

Tunabergsskolan är en kommunal grundskola och särskola i Tuna backar. Här går drygt 580 elever i årskurserna 6-9 samt Särskolan.

Tunabergsskolan är en trygg skola där eleverna trivs och når goda skolresultat.  Vi sätter eleven i centrum för all vår verksamhet, och erbjuder kompetent personal. Vår ambition är att med god pedagogik, höga förväntningar, delaktighet och samarbete med vårdnadshavare skapa en gynnsam miljö för personlig och social utveckling.

Som profilval har vi idrott och friluftsliv, kultur, no och digitala medier. I årskurs åtta och nio erbjuder vi även studieverkstad.

Välkommen till Tunabergsskolan!

Historisk mark

Tunabergsskolan ligger på historisk mark. Här låg tidigare den herrgård som beboddes av Carl Peter Thunberg, en av Carl von Linnés mest berömda lärjungar.

Thunbergia

10 september 2015